WAMP چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

گاهی اوقات از WAMP به عنوان پشته نرم افزاری Windows، Apache، MySQL، PHP یاد میشود که از LAMP گرفته شده است که مخفف Linux ، Apache ، MySQL و PHP است.

همانطور که از نامش پیداست، در حالی که از LAMP در سرورهای لینوکس استفاده می شود، از WAMP در سرورهای ویندوز استفاده می شود. با اینکه معمولا وردپرس در سرور های ویندوزی نصب نمیشود ولی wamp در بین توسعه دهندگانی که وردپرس را در کامیپوتر شخصی استفاده میکنند، بسیار محبوب است.

“A” در WAMP مخفف Apache است. Apache نرم افزار سروری است که برای سرویس دهی به صفحات وب استفاده می شود. هر زمان کسی آدرس وب سایت وردپرس شما را تایپ کند، Apache نرم افزاری است که سایت وردپرسی شما را سرویس دهی میکند. برای اطلاعات بیشتر در مورد این سرویس به صفحه ویکیپدیا مراجعه کنید.

“M” در WAMP مخفف MySQL است. MySQL یک سیستم مدیریت پایگاه داده است. وظیفه این مجموعه نرم افزاری این است که تمام محتوای وب سایت خود، حساب های کاربری، نظرات و غیره را ذخیره کند.برای اطلاعات بیشتر در مورد این سرویس به صفحه ویکیپدیا مراجعه کنید.

“P” در WAMP مخفف PHP است. PHP زبان برنامه نویسی است که وردپرس در آن نوشته شده است. همچنین این قطعه است که اجزا پشته نرم افزاری را به هم متصل میکند. PHP با اجرای یک فرآیند در Apache و تعامل با MySQL باعث ایجاد وب سایت شما میشود.

کاربرد Wamp:

پشته نرم افزار WAMP را می توان از صفحه بارگیری پروژه wampserver.com بارگیری کرد. برای کاربران ویندوز مایکروسافت، یک بسته همراه یک پانل کنترلی وجود دارد که به راحتی قابل نصب است. اجرا پانل کنترل مدیریت WAMP  باعث آغاز خدمات وب Apache ، PHP و MySQL را در رایانه محلی میشود.

WAMP و پشته های نرم افزاری دیگر با نام و ویژگی های مشابه راه خوبی برای توسعه وب سایت ها در یک ماشین محلی بدون انتقال فایل ها به یک سرور و هاستینگ واقعی میباشند. این ابزار به دلیل سرعت بخشیدن به روند توسعه همیشه مورد توجه طراحان و توسعه دهندگان بوده است.

افراد مبتدی غالباً از این سرویس برای یادگیری و تست کردن پروژه های خود استفاده میکنند.

توجه به این نکته مهم است که اگر وردپرس را با استفاده از WAMP به صورت محلی روی رایانه خود نصب می کنید، تنها شما می توانید آن سایت را مشاهده کنید. اگر می خواهید یک سایت وردپرس در دسترس عموم مردم  داشته باشید، پس باید دامنه و میزبانی وب وردپرس داشته باشید.

 

.

دیدگاهتان را بنویسید