بهترین پلتفرم های توسعه وب در سال 2020 + مقایسه

سرویس های توسعه وب سایت یک راه حل مناسب برای افراد و کسب و کارهای کوچک برای راه اندازی یک وب سایت بدون استخدام برنامه نویس و کدزدنی هستند. با این حال، یافتن بهترین سرویس توسعه وب سایت می تواند برای مبتدیان مشکل باشد.

تعداد زیادی پلتفرم توسعه سایت در بازار وجود دارد، چگونه بهترین سرویس را از میان تمام سرویس های موجود انتخاب کنیم؟

در این مقاله ما با مقایسه مزایا و معایب محبوب ترین سرویس ها به شما در انتخاب بهترین سرویس دهنده توسعه سایت کمک خواهیم کرد.

ما در این مقاله به مقایسه توسعه دهندگان سایت زیر می پردازیم. اگر به یک سازنده وب سایت خاص علاقه دارید، فقط کافی است بر روی نام کلیک کنید تا به بخش مربوط به آن سرویس دهنده منتقل شوید.

  1. WordPress.org
  2. Constant Contac
  3. Gator HostGator
  4. Domain.com
  5. BigCommerce
  6. Shopify
  7. WordPress.com

در انتخاب بهترین سرویس دهنده توسعه وب سایت به دنبال چه چیز باشیم؟

قبل از مقایسه برترین پلتفرم های توسعه وب سایت، توصیه می کنیم آنچه می خواهید با وب سایت خود انجام دهید را یادداشت کنید. هدف شما از راه اندازی یک سایت چیست و دوست دارید چه ویژگی هایی را در وب سایت خود به کاربران ارائه دهید.

به عنوان مثال، می توانید مواردی از جمله: داشتن یک بخش وبلاگ، گالری عکس، فروشگاه آنلاین، سیستم رزرو، فرم تماس، نمایش محتوا به صورت اسلایدی و غیره را  به وب سایت خود اضافه کنید.

اگر در مورد ویژگی ها و امکانات مورد نیاز سایت خود مطمئن نیستید، برای کسب الهام از رقبا یا سایر وب سایت ها بازدید کنید.

اکثر توسعه دهندگان وب سایت برای ساخت وب سایت جدید شما یک رابط کاربری drag and drop ارائه می دهند. میتوانید از اکانت های رایگان به مدت محدود استفاده کنید.

سپس، شما باید برنامه رشد سایت خود را مشخص کنید. آیا سایت خود را به صورت منظم روزرسانی می کنید؟ آیا به بخش وبلاگ نیاز دارید؟ آیا در آینده می توانید محصولات بیشتری را در وب سایت خود بفروشید؟

شما باید مطمئن شوید که پلتفرم سازنده وب سایتی که انتخاب کرده اید قادر است با رشد کسب و کارتان نیازهای شما را برطرف کند.

با این اوصاف، بیایید نگاهی به پلتفرم های برتر سازنده وب سایت بیندازیم تا وب سایت خود را بدون استخدام برنامه نویس ایجاد کنید.

1. وردپرس

پلتفرم توسعه وب سایت wordpress

WordPress.org  محبوب ترین پلت فرم ساخت وب سایت جهان است. بیش از 35٪ از تمام وب سایت های موجود در اینترنت توسط وردپرس ایجاد شده اند.

توجه: دو نسخه از وردپرس موجود است. WordPress.org و WordPress.com وجود دارد. بعداً در این مقاله درباره WordPress.com صحبت خواهیم کرد.

وردپرس یک سرویس Self Hosted میباشد و به دلیل محبوبیت، ویژگی های قدرتمند، مقیاس پذیری و سهولت استفاده در لیست بهترین سازندگان وب سایت قرار دارد.

وردپرس رایگان و منبع باز میباشد بنابراین شما نسبت به دیگر سرویس ها آمده در این لیست کنترل بیشتری را بر روی وب سایت خود دارید.

برخلاف سایر سرویس دهندگان، شما به یک حساب میزبانی وردپرس نیاز دارید تا بتوانید سایت خود را در آن میزبانی کنید برخلاف تصورتان اینکار بسیار آسانتر از آن است که فکر میکنید.

مزایا:

وردپرس به شما امکان کنترل کامل بر روی وب سایت و حضور آنلاین شما را می دهد. می تواند برای ساخت هر نوع وب سایت مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان مثال ، یک فروشگاه تجارت الکترونیک، انجمن ها(Forums)، شبکه اجتماعی، وب سایت عضویت، وب سایت شخصی و موارد دیگر.

هزاران قالب وردپرس از پیش ساخته شده با کیفیت بالا وجود دارد که می توانید برای طراحی وب سایت خود از آنها استفاده کنید. همچنین دارای ابزار Drang and Drop  مانند Beaver Builder و Divi که به شما امکان می دهد با استفاده از ویرایشگر Drang and Drop به راحتی قالب بندی صفحه خود را ایجاد کنید.

ایجاد یک صفحه با استفاده از Beaver Builder در وردپرس

همچنین به بیش از 57،000 افزونه رایگان مانند google analytics، گالری عکس، ابزارهای رسانه های اجتماعی، چت زنده، سفارشی سازی CSS و غیره دسترسی دارید که امکان اضافه کردن امکانات و ویژگی های  بیشتری را به ایجاد و مدیریت وب سایت شما میدهند.

هنگامی که تمام مزایای فوق را در نظر می گیرید، وردپرس ارزانترین سازنده وب سایت در بازار است.

همچنین همراه با ابزارهای SEO که موتورهای جستجو بسیار به آنها اهمیت میدهند این اطمینان را می دهد که وب سایت شما همیشه بالاترین رتبه را در موتورهای جستجو خواهد داشت.

به تمام دلایل بالا، وردپرس شماره 1 پلتفرم توسعه سایت و سیستم مدیریت محتوا برای صاحبان کسب و کار، وبلاگ نویسان، توسعه دهندگان وب و طراحان وب است.

معایب:

شما باید وب سایت خود را مدیریت کنید، این بدان معناست که شما باید با یک سیستم جدید آشنا شوید که این یادگیری واقعا کار سختی نیست ولی ممکن است برای مبندیان مقداری گیج کننده باشد.

همچنین باید در جریان به روزرسانی های وردپرس، به روزرسانی افزونه ها و ایجاد نسخه پشتیبان باشید.

قیمت گذاری:

در حالی که وردپرس یک وب سایت ساز رایگان است ، برای فعال سازی وب سایت خود به یک نام دامنه و میزبانی وب نیاز خواهید داشت.

خوشبختانه ، ما یک قرارداد ویژه برای کاربران wplove تنظیم کرده ایم. می توانید با خواندن این مقاله اطلاعات بیشتر در مورد میزبان های وب آشنا شوید.
در این بخش کدهای تخفیف از طرف تیم wplove برای شما تدارک دیده شده است تا در هزینه های ایجاد وب سایت تا حد ممکن صرفه جویی کرده باشید.

با این قیمت گذاری ویژه، وردپرس ارزانترین سازنده وب سایت در این لیست برای مشاغل کوچک است.

برای جزئیات بیشتر، به راهنمای ما در مورد نحوه ساخت وب سایت همراه با دستورالعمل های گام به گام مراجعه کنید.

2. Constant Contact

Constant Contact یک سرویس بر پایه هوش مصنوعی هوشمند است که به شما کمک می کند در عرض چند دقیقه یک وب سایت سفارشی بسازید.

این سرویس رویایی است که برای صاحبان مشاغل کوچک محقق میشود.

مزایا:

Constant Contact به عنوان سرویس پیشرو در ایمیل مارکتینگ در جهان شناخته شده است. آنها متوجه نگرانی های مربوط به صاحبان کسب و کارهای کوچک شدند، بنابراین تصمیم به ایجاد سازنده وب سایت با قدرت هوش مصنوعی در سطح جهانی گرفته اند که به شما کمک می کند وب سایت خود را در عرض چند دقیقه بدون کدزنی ایجاد کنید.

شما می توانید با استفاده از راهنمای ADI (هوش مصنوعی طراحی) یک وب سایت کاملاً سفارشی با تصاویر و محتوای شخصی ایجاد کنید.

سرویس توسعه وب سایت Constant Contact

ابزار Drag and Drop این سرویس ایجاد و تغییر طرح وب سایت شما را هرچه بیشتر آسانتر می کند. شما می توانید به بیش از 550،000 تصویر با کیفیت حرفه ای و رایگان در کتابخانه  آنها دسترسی داشته باشید تا وب سایت شما از نظر بصری خیره کننده به نظر برسد.

همه قالب های این سرویس مناسب برای نمایش در گوشی همراه و Desktop و غیره میباشد، بنابراین وب سایت شما در تمام دستگاه ها عالی به نظر می رسد.

از آنجا این سرویس میزبانی وب سایت را نیز ارائه میدهد بنابراین Constant Contact یک سرویس توسعه وب سایت بدون دردسر میباشد. آنها همچنین پشتیبانی زنده تمام وقت از طریق چت و تلفن ارائه می دهند که برای کسب و کارهای کوچک بسیار مناسب است.

از دیگر ویژگی های این پلتفرم می توان به طراحی لوگو، تجزیه و تحلیل وب سایت، تجارت الکترونیکی و موارد دیگر اشاره کرد.

بهترین قسمت درباره Constant Contact این است که در یک پلتفرم توسعه وب سایت رایگان است. این بدان معنی است که شما می توانید به صورت رایگان یک وب سایت، وبلاگ، لوگو و حتی یک فروشگاه آنلاین ایجاد کنید ولی هنگامی که آماده فعال سازی وب سایت خود یا آماده فروش هستید، باید حساب خود را به حساب پولی ارتقا دهید.

با در نظر گرفتن این ویژگی ها، Constant Contact قطعاً یکی از بهترین سازندگان وب سایت حرفه ای است که کاربر پسند است، دارای ابزار ویرایش خوب و ویژگی های SEO با قیمت عالی است.

معایب:

اکوسیستم توسعه این سرویس در حال حاضر کوچک است، بنابراین هیچ افزونه شخص ثالثی وجود ندارد که بتوانید آنها را در وب سایت خود نصب کنید تا ویژگی های جدیدی را که توسط Constant Contact ارائه نمی شود اضافه کنید.

درست مانند هر سازنده وب سایت دیگر، اگر می خواهید یک نام دامنه سفارشی را بهم متصل کنید، باید حساب خود را به حساب پولی ارتقا دهید. نکته مثبت این است که آنها ابزارها و API های ثالث را مستقیماً در پلتفرم در اختیار شما قرار می دهند تا در دستیابی شما به مشتریان جدید را سهولت ببخشند.

قیمت گذاری:

برای دریافت نام دامنه، فعال سازی وب سایت خود و شروع به فروش، باید پلان توسعه وب سایت آنها را خریداری کنید که هزینه آن 10 دلار در ماه است (یا 8.5 دلار در ماه اگر به صورت سالانه خریداری کنید).

همه برنامه ها با پشتیبانی زنده تمام وقت از طریق چت و تلفن ارائه می شوند.

اگر می خواهید از سرویس ایمیل مارکتینگ استفاده کنید ، ممکن است بخواهید برنامه های ایمیل مارکتینگ یا ایمیل مارکتینگ پلاس آنها را همراه با تمام ویژگی های سرویس توسعه وب و  اتوماسیون بازاریابی در نظر بگیرید.

Constant Contact  یک انتخاب عالی برای مشاغل کوچک است که نمی خواهند از وردپرس استفاده کنند.

3. Gator

سرویس توسعه وب سایت Gator

Gator یک توسعه دهنده آنلاین محبوب است که توسط HostGator که یکی از بزرگترین ارائه دهندگان میزبانی وب در جهان است، ایجاد شده است. سرویس Gator یک راه حل ساخت و میزبانی وب چند منظوره است که آن را به یک سرویس توسعه وب مناسب برای مشاغل کوچک تبدیل می کند.

مزایا

Gator یک بستر کاملاً میزبانی شده است، بنابراین لازم نیست نگران نرم افزار، به روزرسانی یا پشتیبان گیری باشید.

این سرویس به شما امکان انتخاب 200+ قالب طراحی وب سایت حرفه ای را می دهد. هر طرح دارای گزینه های سفارشی سازی ساده است که می توانید پیکربندی کنید.

شما می توانید هر آنچه در صفحه میباشد را با یک رابط ساده و زیبا متناسب با نیاز خود تغییر دهید. همچنین می توانید موارد پرکاربرد مانند تصاویر، ویدیوها، گالری عکس، متن، نقشه ها و فرم های تماس را با ابزار Drag and Drop ایجاد کنید .

Gator همچنین به شما امکان دسترسی به یک کتابخانه عکس را می دهد، بنابراین می توانید عکس های زیبایی را در وب سایت خود اضافه کنید.

همه برنامه های پولی شامل یک نام دامنه سفارشی رایگان برای وب سایت شما هستند. طرح تجارت الکترونیکی همچنین با امکان راه اندازی یک فروشگاه آنلاین و فروش آنلاین محصولات خود همراه است.

از آنجا که Gator یک محصول پولی است، آنها داده های شما را نمی فروشند یا هیچ تبلیغی را در وب سایت شما نشان نمی دهند.

معایب:

برخلاف برخی دیگر از سرویس های ذکر شده در لیست، Gator برنامه رایگان ندارد. این سرویس حتی نسخته آزمایشی رایگان به مدت محدود نیز ارائه نمیدهد.

مانند سایر سرویس های توسعه وب اختصاصی در لیست، شما نمی توانید توسعه دهنده ای را استخدام کنید که به شما کمک کند طراحی وب سایت خود را به میزان قابل توجهی تغییر دهید یا ویژگی های جدیدی به وب سایت خود اضافه کنید.

قیمت گذاری

برنامه های پرداختی Gator از 3.84 دلار در ماه، 5.99 دلار در ماه برای نسخه Premium و 9.22 دلار برای طرح تجارت الکترونیکی شروع می شود. قطعاً یکی از ارزانترین سازندگان وب سایت در لیست است.

از Gator می توان برای ساخت یک وب سایت برای کسب وکارهای کوچک، فروشگاهی با آیتم های محدود یا گالری عکس استفاده کرد. با این حال در مقابل وردپرس که محبوبت ترین پلتفرم توسعه وب است، بسیار ضعیف میباشد.

4. Domain.com

سرویس توسعه وب سایت Domain

Domain.com یک پلتفرم توسعه وب آسان ارائه می دهد که به شما امکان می دهد تنها با چند کلیک یک وب سایت، وبلاگ و حتی یک وب سایت فروشگاهی برای کسب و کار کوچک ایجاد کنید.

مزایا

Domain.com  ابزار Drag and Drop را برای ایجاد وب سایت ارائه میدهد. می توانید با یکی از صدها قالب حرفه ای طراحی شده آنها شروع کرده و آن را با استفاده از یک رابط Drag&Drop و متناسب با نام تجاری خود شخصی سازی کنید.

همه قالب های سازنده وب سایت Domain.com برای موبایل، تبلت و رایانه رومیزی بهینه شده اند. این به این معنی است که وب سایت شما در همه دستگاه ها بسیار زیبا خواهد بود.

این سرویس تمام ویژگی های قدرتمندی که شما از یک سرویس توسعه وب شناخته شده انتظار دارید، را دارا میباشد از جمله: تجزیه و تحلیل وب سایت، قابلیت تجارت الکترونیکی، امکان افزودن وبلاگ به هر وب سایت و یک گواهینامه SSL رایگان برای همه پلن های سرویس.

با برنامه تجارت الکترونیکی آنها شما سرویس هایی از قبیل:مدیریت موجودی کالا، مدیریت مالیات و تخفیف و بسیاری از ویژگی های قدرتمند دیگر را دریافت خواهید کرد.

آنها همچنین برای کمک فنی، گپ زنده و پشتیبانی تلفنی به مشتری ارائه می دهند، این سرویس از لحاظ پشتیبانی بسیار قوی میباشد.

معایب

برخلاف دیگر سازندگان محبوب وب سایت، سازنده وب سایت Domain.com برنامه توسعه وب سایت رایگان یا نسخه آزمایشی رایگان ندارند. امااگر از سرویس راضی نبودید تضمین بازگشت پول را ارائه می دهند.

اکوسیستم برنامه افزونه آنها کوچک است و شما نمی توانید یک توسعه دهنده را برای ساخت ویژگی های پیشرفته مانند سرویس WordPress استخدام کنید زیرا منبع باز نیست.

از آنجا که این یک پلت فرم اختصاصی است، انتقال وب سایت از سرویس توسعه وب سایت Domain.com به سرویس های دیگر دشوار خواهد بود.

سرانجام، پلن شروع این سرویس شما را محدود به تنها 6 صفحه وب سایت می کند. برای صفحات نامحدود،باید حداقل به پلن تجاری ارتقا یابید.

قیمت گذاری

برنامه های ساخت وب سایت Domain.com از 1.99 دلار در ماه برای پلن شروع، 6.99 دلار در ماه برای پلن تجارت و 12.99 دلار در ماه برای پلن تجارت الکترونیکی شروع می شود.

همه برنامه ها با گواهینامه SSL رایگان، فضای ذخیره سازی نامحدود، ویژگی های وبلاگ و پشتیبانی تلفنی ارائه می شوند.

اگر به دنبال یک وب سایت ساز حرفه ای هستید، وب سایت ساز Domain.com یک گزینه عالی است. با این وجود اگر ویژگی های پیشرفته و کنترل بیشتری بر محتوای خود می خواهید، به هیچ وجه به قدرت وردپرس نمیرسد. (گزینه شماره 1 در لیست ما).

5. BigCommerce

سرویس توسعه وب سایت BigCommerce

BigCommerce بهترین سرویس توسعه وب سایت تجارت الکترونیکی در بازار است. اگر به دنبال ایجاد فروشگاه اینترنتی که مقیاس پذیر باشد، BigCommerce پلتفرم مناسب شماست.این سرویس همراه با تمام ویژگی های اساسی مورد نیاز ارائه میشود.

مزایا:

BigCommerce یک بستر تجارت الکترونیکی کاملاً میزبانی شده است، بنابراین لازم نیست نگران سرعت، امنیت یا به روزرسانی وب سایت باشید. آنها سرور و قسمت فنی را برای شما مدیریت می کنند، بنابراین شما می توانید بر رشد کسب و کار خود تمرکز کنید.

بر خلاف سایر راه حل های تجارت الکترونیکی میزبان، BigCommerce یکپارچه سازی بومی با وردپرس دارد که به شما امکان می دهد ضمن استفاده از قدرت تجارت الکترونیک BigCommerce، از انعطاف پذیری وردپرس استفاده کنید. به زبان ساده، وب سایت شما بدون توجه به میزان بازدید شما سریع و ایمن خواهد بود.

می توانید با یکی از الگوهای وب سایت که از پیش ساخته شده است، شروع کرده و متناسب با نیازهای خود با استفاده از ابزار Drag&Drop وب سایت خود را شخصی سازی کنید.

BigCommerce دارای بسیاری از ویژگی ها مانند سبد خرید حذف شده، جستجوی پیشرفته محصول، بررسی محصولات و موارد دیگر است. برای ویژگی های بیشتر، می توانید با برنامه های ثانوی که در فروشگاه سریس دهنده وجود دارد استفاده کنید.

بهترین قسمت این سرویس داشبورد آنهاست که به شما امکان می دهد با استفاده داز معیار ها آمارهایی که از سایت گرفته میشود کسب و کارتان را گسترش دهید.

معایب:

اگر تازه کار خود را شروع کرده اید، قیمت سرویس های BigCommerce را کمی بالاتر از سایر پلتفرم ها خواهید یافت.

از آنجا که این یک پلت فرم اختصاصی است، انتقال سایت از BigCommerce دشوار خواهد بود.

قیمت گذاری

BigCommerce با 15 روز نسخه آزمایشی رایگان برای همه برنامه ها ارائه می شود. طرح های مبتدی آنها 29.95 دلار در ماه است که با تمام ویژگی های اساسی مورد نیاز شما همراه است. می توانید برای ویژگی های اضافی بهینه سازی، به طرح plus که هزینه آن 79.95 دلار در ماه است، ارتقا دهید. هزینه برنامه pro آنها 249.95 دلار در ماه است که تمام ویژگی های پیشرفته ای را که ممکن است لازم داشته باشید دارد.

بهترین قسمت درباره BigCommerce در مقایسه با Shopify و سایر پلتفرم های تجارت الکترونیکی این است که آنها قابلیت یکپارچه سازی با وردپرس را دارند که اگر بخواهید انعطاف پذیری وردپرس را با قدرت BigCommerce ترکیب کنید، می تواند یک مزیت بزرگ باشد.

این یکی از دلایلی است که ما BigCommerce را در لیست بهترین توسعه دهندگان وب سایت ذکر کرده ایم.

6. Shopify

سرویس توسعه وب سایت Shopify

Shopify یکی دیگر از توسعه دهندگان وب سایت تجارت الکترونیکی است که به طور خاص برای فروشگاه های آنلاین و وب سایت های تجارت الکترونیک طراحی شده است. این سرویس فعالیت بیش از نیم میلیون کسب و کار را با 1 میلیون کاربر فعال را تامین میکند. بیش از 40 میلیارد دلار محصول در بستر Shopify فروخته شده است.

مزایا:

Shopify یک پلتفرم کاملاً میزبانی شده چند منظوره است، این بدان معناست که شما نگران مدیریت نرم افزار، نصب به روزرسانی یا پشتیبان گیری را ندارید. Shopify همه کارها را برای شما انجام می دهد.

این پلتفرم پرداخت یکپارچه به نام Shopify Payments را ارائه می دهد. برای پذیرش پرداخت ها می توانید درگاه های پرداخت ثانوی را نیز اضافه کنید.

به عنوان یک سازنده وب سایت تجارت الکترونیکی، Shopify با مدیریت کامل موجودی کالا، محصولات نامحدود، آمار قدرتمند، راه حل های بازاریابی آسان، همه در یک پلتفرم ارائه شده است. این سرویس صدها قالب آماده دارند،در نتیجه شما نیازی به کدزنی ندارید.

Shopify با رابط کاربری Drag&Drop خود، ایجاد یک فروشگاه تجارت الکترونیک کامل را بسیار آسان می کند. آنها همچنین سرویس POS را ارائه می دهند که به شما امکان پذیرش کلیه کارتهای اعتباری و بهره گیری از موجودی، حمل و نقل، بازاریابی و ابزار مدیریت آمار را میدهد.

حتی این سرویس قابلیت تعامل با وردپرس را نیز دارا میباشد که شما میتوانید از ویژگی های هردو سرویس استفاده کنید.

محیط شخصی سازی سایت با Shopify

معایب:
اگر تازه کار خود را شروع کرده اید، ممکن است قیمت Shopify از برخی دیگر پلتفرم ها کمی بیشتر باشد.

اگر بخواهید وب سایت خود را از Shopify انتقال دهید، انجام این کار برای شما کاملاً دشوار خواهد بود.

قیمت گذاری

پلن آغازین Shopify ماهیانه 29 دلار برای شما هزینه دارد. می توانید آن به نسخه اصلی Shopify ماهانه 79 دلار یا Advanced Shopify با قیمت 299 دلار در ماه ارتقا دهید. Shopify همچنین یک طرح Shopify Lite با قیمت 9 دلار در ماه ارائه می دهد که امکانات محدودتری را به شما ارائه میدهد.

اگر می خواهید یک وب سایت رایگان تجارت الکترونیکی بدون دردسر ایجاد کنید، Shopify ممکن است گزینه مناسبی برای شما باشد.

7. WordPress.com

پلتفرم توسعه وب سایت WordPress.com

WordPress.com یک سرویس وبلاگ نویسی و میزبانی وب است که توسط شرکت Automattic اداره می شود. این پلتفرم توسط Matt Mullenweg، بنیانگذار پلتفرم منبع باز وردپرس ایجاد شده است، از این رو WordPress.com نامگذاری شده است.

مزایا:

WordPress.com یک سرویس میزبانی وب است که میزبانی آن بر روی همان پلتفرم وردپرس ساخته شده است اما دارای یک تجربه کاملاً متفاوتی برای کابر است. چون WordPress.com مسئول میزبانی وب سایت شما میباشد بنابراین لازم نیست نگران نرم افزار و پشتیبان گیری باشید.

طرح های رایگان و پولی آنها از ویژگی های مختلفی برخوردار است. همه برنامه ها به کاربران امکان انتخاب صدها قالب رایگان وردپرس را می دهند. سپس می توانید از شخصی ساز خود سرویس برای افزودن عنوان سایت خود، استفاده از ابزارک ها، افزودن منوهای ناوبری و موارد دیگر استفاده کنید.

این سرویس  بر خلاف دیگر پلتفرم ها ابزار Drag&Drop را ارائه نمیدهد. با این حال، می توانید قالب های خود را تا حدودی به راحتی شخصی سازی کنید.

معایب:

شما نمی توانید افزونه ها یا قالب های سفارشی را نصب کنید مگر اینکه به طرح تجاری آنها ارتقا یابید.

طرح های Premium و پایین تر از ویژگی های تجارت الکترونیکی یا پشتیبانی از شبکه تبلیغاتی برخوردار نیستند. با استفاده از طرح تجاری، می توانید از شبکه های تبلیغاتی و ووکامرس استفاده کنید.

 

 

.

دیدگاهتان را بنویسید