11 صفحه مهم که هر وبلاگ وردپرس باید داشته باشد (2020)

اگر اخیراً وبلاگی را راه اندازی کنید ، سپس ممکن است از خود بپرسید مهمترین صفحاتی که باید در وبلاگ خود داشته باشید کدامند؟ صفحات به شما امکان می دهد اطلاعات مفیدی در مورد وبلاگ خود بدون تأثیر بر برنامه منظم ارسال وبلاگ خود اضافه کنید. در این مقاله ، ما مهمترین صفحاتی را که هر وبلاگ وردپرس باید داشته باشد ، به اشتراک خواهیم گذاشت.

Important pages each WordPress site should have

چرا صفحات را به وبلاگ وردپرس خود اضافه کنید h4>

وردپرس دارای دو نوع محتوای پیش فرض به نام پست و صفحه است. در حالی که پست ها برای نوشتن مقالات وبلاگ استفاده می شوند ، صفحات برای ایجاد محتوایی استفاده می شوند که بخشی از برنامه منظم ارسال وبلاگ شما نیست.

برای کسب اطلاعات بیشتر ، به راهنمای ما در تفاوت بین پستها و صفحات در وردپرس.

صفحات به طور معمول برای افزودن محتوای ثابت استفاده می شود که قرار نیست خیلی اوقات تغییر کند. به عنوان مثال ، یک صفحه درباره ما.

جدا نگه داشتن این مطالب از پست های وبلاگ ، به کاربران کمک می کند تا به راحتی آن را کشف کنند. همچنین می توانید صفحات خود را به راحتی مدیریت کنید ، آنها را مرتب کنید ، به منوهای ناوبری ، و حتی استفاده از صفحه سازها برای ایجاد طرح بندی های سفارشی برای هر صفحه.

با این گفته ، بیایید نگاهی به برخی از ایده های صفحه وبلاگ بیندازیم که می توانید در وبلاگ وردپرس خود استفاده کنید.

1 درباره صفحه h4>

این صفحه برای تقریباً همه وب سایت های موجود در اینترنت باید باشد. بسته به اینکه یک وبلاگ تجاری یا یک وبلاگ شخصی تک نویسنده دارید ، می توانید این صفحه را “درباره ما” یا “درباره من” نامگذاری کنید.

با استفاده از این صفحه می توانید در مورد افراد موجود در وب سایت ، هدف ، ماموریت ، ارزش ها و آنچه که کاربران انتظار دارند در وبلاگ شما پیدا کنند به کاربران بگویید. صفحه About هنگام شناختن افراد واقعی در پشت صحنه ، به ایجاد اعتماد در بین مخاطبان کمک می کند. همچنین می توانید از این فرصت برای نمایش محبوب ترین مطالب .

About page

2. صفحه تماس h4>

خوانندگان وبلاگ ، تبلیغ کنندگان و شرکای تجاری بالقوه شما باید اطلاعات تماس شما را پیدا کنند. یک صفحه تماس به کاربران اجازه می دهد تا به سرعت و به راحتی برای شما پیام ارسال کنند یا بیاموزند چگونه با شما ارتباط برقرار کنند بدون اینکه در وبلاگ خود نظر عمومی بگذارند.

شما باید فرم تماس را اضافه کنید تا کاربران بتوانند با شما تماس بگیرند. با این حال ، شما همچنین می توانید آدرس ایمیل ، نقشه مکان و نمایه های شبکه های اجتماعی برای ارائه روش های بیشتر برای برقراری ارتباط با شما.

Contact page

3 صفحه سلب مسئولیت h4>

اگر کسب درآمد آنلاین از وبلاگ وردپرس خود ، سپس باید یک صفحه رد مسئولیت اضافه کنید. اینجا جایی است که می توانید به کاربران در مورد نحوه کسب درآمد از وبلاگ خود اطلاع دهید. به عنوان مثال ، اگر نمایش تبلیغات بنر یا تبلیغ محصولات وابسته ، سپس می توانید به کاربران اطلاع دهید که به این ترتیب از محتوای شما کسب درآمد می شود.

برای الهام گرفتن می توانید به صفحه سلب مسئولیت WPBeginner نگاهی بیندازید.

4. صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی h4>

صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی اساساً کاربران را در مورد داده هایی که در وب سایت خود جمع می کنید و همچنین نحوه استفاده شما و سایر اشخاص ثالث از این داده ها مطلع می کند. حتی اگر هیچ داده ای از کاربر جمع آوری نمی کنید ، ابزارهای شخص ثالث در وب سایت خود مانند Google Analytics همچنان می تواند کوکی ها را تنظیم کند.

اگر از Google AdSense Google استفاده می کنید ، پس شما ملزم به صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی را به وب سایت خود اضافه کنید.

می توانید بسیاری از الگوها و مولدهای سیاست حفظ حریم خصوصی را به صورت آنلاین پیدا کنید. همچنین می توانید به صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی خود نگاهی بیندازید و از آن برای ایجاد خود استفاده کنید مال خود

5. صفحه شرایط خدمات h4>

اگر یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید یا در وبلاگ خود خدمات ارائه دهید ، سپس به صفحه شرایط خدمات نیاز دارید. این یک سند حقوقی است بنابراین دریافت کمک حقوقی حرفه ای بسیار توصیه می شود. همچنین الگوهای آنلاین وجود دارد که می توانید استفاده کنید ، اما این کار را با مسئولیت شخصی خود انجام دهید.

به شما امکان می دهد در صورت سو mis استفاده از اطلاعات و خدمات ارائه شده در وب سایت خود ، مسئولیت خود را محدود کنید. همچنین می تواند برای آگاهی کاربران درمورد مسئولیت های آنها در مورد حق چاپ و علامت تجاری ، و نحوه استفاده آنها از وب سایت ، محصول یا خدمات شما.

6. صفحه را از اینجا شروع کنید h4>

Start here page

با افزایش سن وبلاگ ، محتوای بیشتری برای نمایش در صفحه اول خود خواهید داشت. این ممکن است کاربران جدید را در مورد اینکه چگونه می توانند از وبلاگ شما بیشترین بهره را ببرند کمی گیج کند. اینجاست که یک صفحه Start Here مفید است.

هدف این صفحه معرفی کاربران جدید با مفیدترین محتوای شما است. این به کاربران ایده روشنی می دهد که چگونه می توانند از محتوای شما بهره مند شوند و منابعی که باید ابتدا بررسی کنند چیست.

نگاهی به صفحه 7. صفحه محصولات / خدمات h4>

اگر از در مقایسه با 2018 “> استفاده می کنید پلت فرم مانند WooCommerce برای فروش محصولات ، سپس به طور خودکار یک صفحه فروشگاه ایجاد می کند که می توانید فقط به منوهای ناوبری خود اضافه کنید.

از طرف دیگر ، اگر بدون استفاده از پلاگین تجارت الکترونیکی در حال فروش محصولات یا ارائه خدمات هستید ، به صفحه محصول یا خدمات برای آنها نیاز خواهید داشت. همچنین می توانید یک صفحه والد ایجاد کنید تا تمام محصولات و صفحات کودک خود را برای محصولات جداگانه با جزئیات بیشتر لیست کند.

به عنوان نمونه صفحه محصولات عادی WPBeginner ، plugins WordPress را مشاهده کنید.

8. صفحه 404 سفارشی h4>

وردپرس به طور خودکار خطای 404 . به طور معمول ، صفحه 404 بسیار ساده است و بسیار مفید نیست.

Typical 404 error page

می توانید آن صفحه ساده را با یک صفحه خطای 404 سفارشی جایگزین کنید و به کاربران خود فرصت بیشتری برای کشف محتوا و ادامه مرور دهید. برای دستورالعمل های دقیق ، به مقاله ما در مورد چگونگی الگوی صفحه 404 را در وردپرس بهبود بخشید .

9. صفحه بایگانی h4>

وردپرس به طور خودکار بایگانی مبتنی بر تاریخ ، دسته و برچسب ایجاد می کند. با این حال ، اطلاعات هنوز در صفحات مختلف پراکنده است و ممکن است به کاربران شما اجازه ندهد از پر ارزش ترین محتوای شما چشم انداز کنند.

این جایی است که یک صفحه بایگانی سفارشی وارد می شود. این یک صفحه ساده است که می توانید برای نمایش پست های محبوب خود استفاده کنید ، بایگانی های فشرده ، دسته های برتر ، برچسب ها و موارد دیگر.

برای دستورالعمل های دقیق ، راهنمای ما را در نحوه ایجاد صفحه بایگانی سفارشی در وردپرس .

10. صفحه تبلیغات h4>

بسیاری از وبلاگ ها صرفاً به تبلیغات برای کسب درآمد از محتوای خود اعتماد می کنند. ساده ترین راه برای انجام این کار توسط ثبت نام در Google AdSense . با این حال ، شما همچنین می توانید تبلیغات مستقیم را به تبلیغ کنندگان بفروشید.

برای انجام این کار ، شما باید یک صفحه “تبلیغات” با اطلاعاتی درباره مکانهای تبلیغاتی موجود ، میانگین بازدیدهای صفحه ماهانه و اطلاعات جمعیتی مخاطبان خود ایجاد کنید. فراموش نکنید که در پایان فرم تماس اضافه کنید تا تبلیغ کنندگان بتوانند سریع با شما تماس بگیرند.

شما به یک افزونه مدیریت تبلیغات وردپرس برای نمایش و مدیریت تبلیغات در وب سایت خود. ما توصیه می کنیم از AdSanity استفاده کنید زیرا به شما امکان می دهد به راحتی آگهی ها را مدیریت کنید چه تبلیغات خود میزبان باشد و چه تبلیغات شخص ثالث مانند Google AdSense.

11 برای ما صفحه بنویسید h4>

اگر وبلاگ چند نویسنده وردپرس و به دنبال نویسندگان بیشتری هستید ، بنابراین شما به صفحه نوشتن برای ما نیاز دارید. این صفحه به سادگی به کاربرانی که به دنبال برنامه های وبلاگ نویسی هستند اجازه می دهد تا فرصت نوشتن در وب سایت شما را کشف کنند.

شما می توانید با استفاده از این صفحه به کاربران بگویید وبلاگ شما در مورد چیست و به دنبال چه نوع محتوایی هستید. از همه مهمتر ، به آنها بگویید که چگونه از نوشتن در وبلاگ شما سود خواهند برد. فراموش نکنید که فرم تماس برای اینکه کاربران به سرعت برای شما پیام ارسال کنند.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا در مورد صفحات مهمی که باید در وبلاگ وردپرس خود داشته باشید ، اطلاعات کسب کنید. همچنین ممکن است بخواهید راهنمای SEO WordPress a > برای مبتدیان برای بازدید کنندگان بیشتر به وب سایت شما.

اگر این مقاله را دوست داشتید ، لطفاً در کانال YouTube برای آموزش های ویدئویی وردپرس. همچنین می توانید ما را در Twitter و فیس بوک .

منبع:
https://www.wpbeginner.com/beginners-guide/important-pages-that-every-wordpress-blog-should-have-2018/.

دیدگاهتان را بنویسید