چیست: DDoS

حمله DDoS مخفف Distribution Denial of Service نوعی حمله به وب سایت هایی است که با استفاده از ربات ها انجام می شود. در یک حمله DDoS ، هکرها از ربات ها برای ایجاد ترافیک جعلی استفاده می کنند تا بتوانند منابع سرور شما را خسته کرده و وب سایت شما را خراب کنند.

این حملات توسط هکرها برای اخاذی (مطالبه پول) یا تأمین سایر نیازهای غیراخلاقی صاحب وب سایت انجام می شود. اگرچه حملات DDoS به طور خودکار امنیت وب سایت شما را به خطر نمی اندازد ، اما مطمئناً می توانند وب سایت شما را خراب کنند و مطمئن شوند که هیچ یک از کاربران شما نمی توانند به سایت شما دسترسی پیدا کنند.

دوره حمله DDoS می تواند از یک روز تا یک هفته یا بیشتر متفاوت باشد. در این مدت می تواند حضور آنلاین یک وب سایت یا برنامه را از بین ببرد. اگر صاحب وب سایت هستید و با حملات DDoS روبرو هستید ، برای کاهش آن باید فایروال قوی را در سطح DNS اعمال کنید.

انواع حملات DDoS

انواع مختلفی از حملات DDoS وجود دارد که می تواند در وب سایت شما رخ دهد. قبل از اینکه بتوانید ترافیک جعلی سایت خود را مسدود کنید ، باید نوع حمله را دریابید. بیایید نگاهی به انواع مختلف حملات DDoS بیندازیم.

حملات حجمی

این نوع حملات پهنای باند را هدف قرار می دهند و جایی برای بازدید کاربران واقعی از وب سایت باقی نمی گذارد. وقتی پهنای باند پر شد ، وب سایت شما خراب می شود یا خطایی نشان می دهد. با افزایش پهنای باند نمی توانید این مسئله را حل کنید. اگر می خواهید مسئله را حل کنید باید حمله DDoS را کاهش دهید.

حملات برنامه

متوقف کردن حملات برنامه سخت است زیرا به نظر می رسد ترافیک واقعی باشد. این حملات تا زمانی که از دسترس خارج شود ، روی برنامه یا سرورهای خاصی اجرا می شود. این حملات کل وب سایت را هدف قرار نمی دهند بلکه یک برنامه خاص را هدف قرار می دهند. تشخیص آن کند است و روند کار به تدریج افزایش می یابد تا زمانی که سرور برنامه خراب شود.

حملات پروتکل

حملات پروتکل متفاوت است. در این نوع حملات ، هکر یا راه انداز یک درخواست همگام سازی عادی را برای ایجاد ارتباط با سرور ارسال می کند. سرور درخواست را تأیید می کند و اتصال برقرار می شود. بعداً ، مهاجم به تأییدها پاسخ نمی دهد و تا زمان خراب شدن سرور ، همچنان به بارگذاری خود ادامه می دهد.

گاهی اوقات هکر یک پینگ بزرگ ارسال می کند که به آن پینگ مرگ نیز می گویند. سرور پینگ را پردازش می کند و به دلیل بارگیری خراب می شود.

استفاده از فایروال برنامه وب مانند Sucuri یا Cloudflare برای جلوگیری از حملات DDoS. این فایروال ها حملات DDoS را در زمان واقعی شناسایی و کاهش می دهند.

خواندن اضافی h4>

.

دیدگاهتان را بنویسید